tiistai 4. syyskuuta 2012

Jaloissa on haavoja mutta periksi ei anneta

Olen laiminlyönyt blogia luvattoman paljon. Anteeksianteeksianteeksi, muttakun on ollut kiire?

Kroppa voi hyvin. Lihaksissa on voimaa ja ryhti on hyvä. Yhtenä hetkenä kymmenestä, varjojen peittäessä osan, katson peiliin hämmentyen: En näytä niin lihavalta. En niin valaalta kuin tunti sitten ajattelin syödessäni.

Ja minähän syön. Syön aamiaiseksi hedelmän lyhyehkön aamulenkin jälkeen. Lounaaksi kanasalaattia ja viipaleen leipää, välipalaksi smoothien ja päivälliseksi raejuustoa ja tomaattia. Illalla rankan treenin jälkeen vielä raejuustoa ja hedelmä. Voin niin hyvin fyysisesti, etten ymmärrä miten voin voida edelleen niin huonosti henkisesti. Kroppa on taas tottunut rankempaan treeniin, enkä edes osaa olla ilman sitä polttelevaa tunnetta lihaksissa. Sen sijaan tähän kroppaani en ole tottunut. Valmentajan mielestä näytän vihdoin vähän urheilullisemmalta, enkä enää pelkältä vinkuheinältä tai kukkakepiltä. Minä kauhistelen peilistä reisien muotoja.

Eilen illalla kävelin kohti kotia sumussa ja tihkusateessa. Lamppujen valossa se tihku näytti enemmänkin kaatosateelta. Viereiseltä pellolta varjotkin erotti vain vaivoin. Syksy. Maassa mätänevät lehdet ja ilma, jota on helppo hengittää. Silti jokin puristi sisältä, ajatuksen pyörivät vain päivän syömisissä. En ole käynyt vaa'alla, koska en ole yksinkertaisesti jaksanut jäädä miettimään. Miettimään sitä, miten muuttaa tilanne, miten kääntää suunta vähemmäksi, vaikka voin niin hyvin. En haluaisi tehdä muutosta, kuitenkaan en voi jäädä tähänkään. En vain voi.

Kävin aamulla ensimmäistä kertaa aikoihin. Se olikin yllätyksekseni kaksi kiloa vähemmän kuin aiemmin. Oho. Tarkemmin ajateltuani, en ollutkaan syönyt lounasta edellisenä päivänä, ehkä siksi.
Vai siksi, etten oikeastaan ole aikoihin sortunut ylilyönteihin.

Jaksaisinkohan vähemmällä tänään? Eikö kaikkeen totu?


PS. Kiitos, kun olette siellä edelleen♥ Vaikka olenkin ollut olemassa niin vähän. Nyt tsemppaan, lupaan!  Onko jotain erityistä, mistä joku haluaisi kuulla?

5 kommenttia:

  1. ihana kuulla sinusta vihdoin, jaksamisia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!♥ toivottavasti sielläkin jaksellaan hyvin, haleja!

      Poista
  2. Olen liian väsynytlaiskakakka kommentoimaan mitään järkevää, mutta tahdon vain sun tietävän että luen ja oot ajatuksissani ♥

    *paljon hyviä viboja ja halauksia sinne*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja niin samoin♥ tämä väsynytlaiskakakka on ollut liian saamaton vastaamaan edes kommentteihin, mutta olen iloinen ja kiitollinen ja hymyileväinen kaikista lämpimistä ajatuksista♥ niitä samoja sinullekin ja paljon paljon haleja!

      Poista
  3. Tuntuupa oudolta kommentoida taas, mutta oli silti pakko pyähtyä tänne sun blogiin about ensimmäisenä tauolta palattua. Toivon että kaikki menee sulla hyvin, vaikka en yhtään tiedäkään miten maailmasi tällä hetkellä makaa.

    Haleja, ja koitetaan molemmat tsempata näiden blogien kanssa ♥

    VastaaPoista