sunnuntai 18. elokuuta 2013

Miksi pitää olla aikuinen?

Ahdistaa. Väsyttää ja ahdistaa.

Kaikki tuntuu epäonnistuvan, minä epäonnistun kaikessa. Olen pilalla, laiska ja ruma ja tyhmä. Kalorilaskuri näyttää punaista, päivän kohdalla on iso punainen rasti päivän epäonnistumisen merkiksi. 522. Olen taas sortunut tähänkin. Tuntuu hyvältä olla lapsellinen ja tyhmä, en ole vielä valmis olemaan aikuinen.

"Idiootti! Jäljeenjäänyt! Makkara! Seonnut!".
Ei, nuo sanat eivät kuuluneet pääni sisällä. Pahoitan mieleni enkä voi olla näyttämättä kyyneleitä. Lupaan itselleni, etten enää ikinä näytä kuinka paljon se sattuu. Minä ryhdistäydyn ja vain lakkaan olemasta tuota kaikkea.

1 kommentti:

  1. Koita karkoittaa noi negatiiviset ajatukset, jotka on pelkkää valhetta. Et sä ole pilalla etkä laiska etkä ruma etkä tyhmä. Tiiän, ettet ole. Tuollaiset sanat ovat paskaa, ei ne kuvaa sinua. Sä olet kaunis ja vahva nuori nainen, joka ansaitsis niin paljon parempaa.

    Sä pystyt vielä nousemaan tuosta suosta, oot ollut siellä jo aivan liian kauan. Haluaisin niin kovasti sulle parempaa elämää. Elämää ilman syömishäiriötä. Täällä on kivaa ja ei lainkaan niin pelottavaa, kuin mitä sitä kuvittelee.

    <3:llä vanha tuttusi :-)

    VastaaPoista