perjantai 30. marraskuuta 2012

Onkohan tämä edes sallittua

Lunta tuiskuttaa ulkona jo ihan kunnolla! Kylmyydestä  huolimatta olo on positiivisempi kuin aikoihin. Menin eilen kerrankin ajoissa nukkumaan sen iäisen television edessä yömyöhään nuokkumisen sijasta.. Aamulla heräsin ajoissa, pirteänä ja ehdin kerrankin rauhassa juoda aamukahvin ja selailla lehteä. Vaatetuksen suhteen päätin ottaa rennosti, lämmintä ja mukavaa, arvasin että konttori kumisee tyhjyyttään tällaisena päivänä. Suomalaiset kun eivät jokavuotisesta talvesta huolimatta osaa ajaa talvisin, monet jäävät kotiin kun vähänkin jotain tippuu taivaalta.

Lounastunti onkin jo käsillä, kävin kaupasta hakemassa klementiinejä, viinirypäleitä ja purkin raejuustoa. Vaikka lounas meneekin nyt aika hedelmäsokeripainotteiseksi, ei tee mieli oikeastaan mitään muuta. Jo ajatus raejuustosta hivenen etoo, mutta olen päättänyt ryhdistäytyä proteiinin saannin suhteen. Jos en pelkäisi numeroiden ylös kirjoittamista, alkaisin pitää tarkempaa kirjaa päivittäisesta proteiinin saannista.

Iltapäivällä olen järjestänyt muutamille toimistolle tulleille perjantain ja lumimyräkän kunniaksi glögi- ja piparitarjoilut, pöydässä on myös joitain juustoja, marmeladeja ja suklaata. Toivottavasti päivä paranee muillakin.

Lumiset perjantaihalit kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti