perjantai 13. huhtikuuta 2012

Sometimes I give myself the creeps, Sometimes my mind plays tricks on me

Greendayn Basketcase on melkein kaikkia aikoja kestävä "hyväntuulen" biisini. Vaikka aamu alkaisi huonosti, ilma olisi harmaa ja pilvinen, kyllä tämä hymyilyttää. Kaikkine muistoinensa. Hymy.

Päivä alkoi aikaisin ja vähän väsyneesti, mutta aamuyön pimeyden kääntyessä varsinaiseen aamuun parempi olo alkaa vallata. Tänään en masistele, murjota ja nyhjötä kotona! Paljon kivoja asioita, onnistuin raapimaan ylleni asukokonaisuuden, joka on ihan kiva jumbomaisuudestani huolimatta. Yleisesti ottaen kahdellakin lisäkilolla näytän mielestäni jokaisessa vaaterievussa totaalisen kamalalta. Aamuni koostuvat puolentoista tunnin minuuteista, jonka aikana yritän keksiä tapaa näyttää ihmiseltä.

Väkisinkin, hyvästä päivästä huolimatta kuulen taas ne lauseet, jos muistaisit tämän ongelman joka kerta safkan äärellä, ei ehkä olisi niin hankalaa! Mieti taas lounastauolla, niin! Ymmärsitkö??

Juujuu ja Äh. Yritän vain kestää itseäni tällä hetkellä. Itsesääli pois ja jääkaapin oveen lukko. Minä hymyilen, minulle hymyillään ja maailma on kaunis. Harmaasta maisemastakin huolimatta, sulkiessani silmäni näen ne tuulessa havisevat vihreät koivut, aurinkoa heijastelevan meren ja kirkkaan keltaiset voikukat.


2 kommenttia:

  1. Voi sinä.♥
    Oon lukenut tän mun "tauon" aikana sun tekstejä, mutta en oo kommentoinut mitään ja niin. Mulla on aina kauheat paineet sulle kommentoimisen suhteen (siis ihan itseaiheutettuja, sä olet mitä lämpimin ja ihanin ihminen, oikeasti), koska haluisin sanoa paljon viisasta ja lohduttavaa. Toisaalta uskon, että sä itse tiedät jo kaikki ne viisaat sanat. Ehkä joskus sitten vain tarvitsee kuulla ne jonkun toisen sanomana! En vaan tiedä, osaanko.
    Jos ymmärsin oikein tossa pari postausta taaksepäin, niin olit ilmeisesti humalassa puhunut huolistasi ystävillesi? Jos näin on (mullekin on käynyt niin), niin älä ihmeessä kadu tai pyytele anteeksi tai mitään - herranen aika, sulla on OIKEUS puhua sun huolista! Mä oon äärettömän huolissani susta just sen takia, kun sä pidät kaiken pahan itselläsi vain :[ toivottavasti ystäväsi tekevät jotain auttaakseen sinua.
    Koita olla kiltti itsellesi, JOOHAN?♥ olet ihana.
    Lämpimiä kevääntuoksuisia halauksia♥
    (ja anteeksi, musta tuntuu etten vaihteeksi saanut ilmaistua itseäni oikealla tavalla.)

    VastaaPoista
  2. Hei kiitos kommentista ♥
    Ja sinä olet kaunis. Yritä oppia näkemään se, jooko? Ymmärrä, OLET IHANA ♥
    Elämä on liian kaunis ja liian lyhyt ja liian täynnä mahdollisuutta onneen, että sen käyttäisi murehtien ♥

    VastaaPoista