lauantai 31. joulukuuta 2011

Fear for the life, hate for what's on the sight

ahdistus
väsymys
unettomuus

Mistään en saa otetta kunnolla. Kuin hieno hiekka käsissä, kaikki vain valuu sormien läpi.

Oikeasti yritin. No joo en.

Olen paksupaksupaksu. Vihaanvihaanvihaan. Lopettaisin olemassa olemisen ja syömisen ja hengittämisen, jos vain voisin. Jos vain saisin. Lopettaisin tuntemisen, jos nyt saisin sen kerran ainoan päättää. Lakkaisin välittämästä, jopa siitä etten välitä. Leikkaisin sormenpäät, polttaisin silmät umpeen, sitoisin jalat lopullisesti, jäädyttäisin sydämen kesken sykkeen

One, two, three wishes?



Taas ilkeät, pistävät, vihaavat ajatukset lipuvat pääni sisällä. Haluaisin päästä johonkin satamaan, mutta yhtäkään ei ole näkyvissä, eikä ole airojakaan. Veneellä pimeällä suolla, sormiin tarttuu likaisesta vedestä mutaa.

Yksi ilta haaveilin kaiken katkeamisesta. Pelkään suunnattomasti tulevaa ja ennen kaikkea sitä, ettei mikään muutu. Olen yksin paikoillani, se yksinäinen itkevä lapsi lastentarhan pihalla. Sekunnit, minuutit, tunnit kulkevat eteenpäin vaikka kuinka yritän pysäyttää kelloa. Kiskoa virtajohtoja ja pattereita irti, silti jossain aina tikittää. En halua nähdä sitä mitään tulevaa, en halua nähdä sitä kaikkea missä epäonnistun kun väsyn tai en vain yritä tarpeeksi.

En halua nähdä niitä pettyneitä silmiä, kuolleita katseita.

Kun kuolen kaikille, koska en vain ole tarpeeksi


Pitäisi pyytää anteeksi taas kouralliselta rakkaita ystäviä, jotka olen vain sulkenut ulos tämän viikon. Täyttäessä pääni yrityksillä ja ajatuksilla kohdistuen vain ja ainoastaan itseeni, koska muuhun en osaa enää keskittyäkään. En vain voi olla näin kamala. Miten muut jaksavat? Pystyvät, osaavat?

Koin äskettäin suunnatonta himoa kaataa lasillisen vettä näppäimistölle.

En sano että huomenna lopetan. Sanon sen huomenna kunjos olen lopettanut ylimääräisen.

2 kommenttia:

  1. voi tyttö, hae kunnon apua. ei kenenkään kuuluisi kärsiä noin.

    VastaaPoista
  2. Voi sua. Sä olet täydellinen juuri sellaisena kuin oot, omana itsenäs. Älä toivo olevas mitään muuta. ♥
    Paljon voimia ja jaksamista ja onnellisempia päiviä sun tulevaan vuoteen!

    VastaaPoista