keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Olen nainen, eli muutan mieltäni vartin välein

Aloitan tekstin itseni kannustamisella: En suinkaan nyt ole epäonnistunut ja luovuttanut, muutan vain suunnitelmiani. (...tähän jotain uskottavaa jatkoa itselleen valehtelulle)


Arvata saattaa, ruokalakkoni päättyy eiliseen. Meni ihan fine, toisin sanoen päätä särki ja koko ajan oli huono olo. En tiedä miksi, mutta joskus selviän jopa helposti ilman mitään, joskus jo kuuden tunnin väli saa olon sanoin kuvailemattoman sairaaksi. Kyllä siitäkin selviää jos todella haluaa, mutta eilen satuin katsahtamaan peilin kautta mahaani. Hyihyihyi yök yök yök! En oikeasti ole niin painava. Miksi siis olen niin *kolkytneljätuhatta kirosanaa* turpea?

Alan syömään terveellisesti. Syy: Kaikki hyllyvä. Nyt on pakko aloittaa reipas urheilu, eihän tällaista kestä sekuntiakaan. Olen ihan oikeasti omistanut vielä viime keväänä/alkukesänä kiinteän vatsan, vaikka painoin enemmän kuin nyt. Kuten edellisessä tekstissä totesin, on vain pakko syödä jotain jos aikoo liikkua. Tänään menen salille ja laitan hyllyvät katumaan olemassaoloaan.


Terveellinen syöminen on aika suhteellinen käsite, enkä ole ihan vielä täysin kartalla siitä mitä aion. Ainakin palaan takaisin ruotuun ja unohdan kaikki leivät ja pastat ja vastaavat. Olen myös haaveillut useammasta päivästä ilman sokeria niin pitkään kuin muistan, ehkä nyt? Viikko, vain yksi viikko. Lisäksi haaveilen paljon ns. "kunnon" ruoan syömisestä, silläkin uhalla, että mielenterveys kärsii kun en tarkalleen tiedä minkä verran energiaa kaikessa on. Voisin toki laskea, mutta sen kun kerran aloitan niin menetän järkeni pakkomielteisen luonteeni kanssa viimeisen kerran grammojen kymmenyksiä ynnätessä. Kalaa kaksi kertaa viikossa, muuten kokolihaa, salaattia yms vihreitä, kasviskeittoa ja raejuustoa.

Lähinnä haluaisin kokeilla, todennäköisesti ajan x jälkeen palaan itkien takaisin vanhoihin kaavoihin. Mutta jos olen oikeasti rehellinen itseni kanssa enkä lintsaa missään kohtaa, saatan sekä pienentyä että voida jopa hivenen paremmin.

I can do it, right?

Right?

...right?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti