lauantai 4. helmikuuta 2012

I'm burning inside, it must be the hunger of life!

Yritin palata treenaukseen rauhallisesti. Juoksumatolla hölkätessä tuli lähinnä vastenmielinen olo, vieressä nuori mies teki samalla maratonennätystä tai jotain vastaavaa. Päätin olla välittämättä ja siirtyä salin puolelle kunnon lihastreeniin, vaikka aika pian iski kylmä totuus vasten kasvoja: lihakset eivät ole unohtaneet tai antaneet anteeksi muutaman kuukauden lintsausta. Käsivarren rusinoita ja hyllyvää ahteria peilatessa olen suorastaan järkyttynyt, että olen antanut kaiken löystymisen ja heikkenemisen tapahtua ruumiilleni.

Joskus aiemmin ystäväni aina ihmettelivät lihaksiani ja kehuivat hyvää ryhtiä. Ei pelkoa siitä enää, pahin tosin pahin tapahtui jo viime keväänä syömisongelmien pahennuttua. Raejuusto tai mikään muukaan kunnon ruoka ei ollut enää sallittujen listallani.


Olin mielessäni jo päättänyt, etten syö tänään, mutta peileistä näkyvä ilmestys sai tarttumaan raejuustorasiaan heti treenien jälkeen. Lisäksi on uponnut pari riisikakkua ja vähän vihersalaattia, uskottelen jaksavani sillä koko illan. Ystäväni järjestää illanvieton johon olen päättänyt mennä, koska on A) ihanaa päästä viettämään aikaa tärkeiden ihmisten kanssa ja B) olen kerrankin päättänyt ignoorata täysin vastenmielisen peilikuvan ja ja kaikki sanat päässäni jotka sanovat että olen läskiällörumakamalalehmä jne.  Tavoitteenani oli muutenkin jaksaa kolme askaretta viikonloppupäivinä. Lisäksi olen kerrankin laittautunut ja käynyt suihkussa ajoissa, koska kävin myös harrastustunnillani iltapäivällä.

Gosh, aikuisten oikeasti onnistun kerrankin koko päivän jaksamaan ja olemaan itkemättä väsymystä ja sen jälkeen aikaansaamattomuutta!

Tämä päivä saa luvan olla hyvä alusta loppuun, vaikka kävisi mitä! (Note to self: skippaa kaikki tarjoilut ja eritoten alkoholi, mene autolla ja jätä pankkikortti kotiin.)

Ihanaa lauantaita kaikki pienet!♥

ps. vastaan kommentteihin myöhemmin koska on jo kiire, Freckles ja Louna olette maailman rakkaimmat♥

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että olet saanut vähän elämästä kiinni ja päättänyt syödäkin paremmin ♥
    Jatka samaan malliin, keijukainen, kyllä se siitä sutviutuu ja olokin helpottuu, kun ei tarvitse painaa ihan minikaloreilla : )
    Juhli, pidä hauskaa, älä kiellä elämää itseltäsi vain laihdutuksen takia, olet ihana ja ansaitset elää täysillä ♥

    Ja juu, minulla on vielä arkiviikonpäivät osastoa jäljellä, sitten sanotaan sille paikalle hei, luultavasti loppuiäksi (ainakin nuorten puolelle, jos ei muuten, koska täysi-ikäisyys on tulossa).
    Kietoudutaan yhdessä viltteihin ja lämmitellään, ihmetellään huurtuneita ikkunoita ja juodaan mansikkateetä ♥
    Olet tärkeä, jaksamisia ♥

    VastaaPoista
  2. Voi tulin niin hyvälle mielelle tästä, toivottavasti sinun päiväsi ja iltasi sujui onnellisesti♥ älä päästä elämää valumaan juoksuhiekkana pois, ethän? Kuten freckles sanoi: olet ihana ja ansaitset elää täysillä.
    Sä olet niin mahtava nuori nainen, että on maailman surullisinta, jos annat elämänilon ja mukavien asioiden lähteä. Älä anna tän sairauden pilata elämääsi, ethän?
    Olet ihana, voimahalauksia♥

    VastaaPoista