lauantai 11. helmikuuta 2012

Simple things, good feeling

Tähän asti päivä on mennyt urheillessa. Aamulla salitreeni, siitä kotiin puuron ja raejuuston ääreen. Kieltäviä tunteita syntyy viljatuotteista ja hiilareista, mutta olen vain suunnattoman ylpeä selviydyttäni ensin lyhyelle aamulenkille kirpeään pakkaseen ja siitä vielä lihaskuntotreeniä tekemään salille. Siis aamulla, vaikka olisin vaihtoehtoisesti voinut vapaapäivän kunniaksi kuorsata vaikka iltapäivään asti. Lisäksi venyttelin liian pitkän välin jälkeen kunnolla.

Onko aivan sairasta hykerrellä itsetyytyväisyydestä tällaisen asian takia?

Totuudenmukaisesti isompi juttu on se, että olen hyvällä tuulella. Olen ollut päiviä. Montamonta päivää. Ensimmäistä(kai?) kertaa vuosiin, en edes kaipaa sitä pahaa oloa. En kaipaa sitä todella syvää itsevihaa, vain jotta jaksaisin paremmin olla syömättä. Onko tekopyhää fiilistellä näin? Lisäksi itsevihani on aina ollut niin suuri osa minäkuvaani, että monesti olen uskonut esittäväni jotain epätodellista ilman sitä tunnetta.

Nyt vain tunnen, ettei minun tarvitse vihata itseäni pyhittääkseni sillä huonoja valintojani. Ei se vie pois laiskuutta tai vääriä tekoja. Ehkä ymmärrän, ainakin tällä hetkellä, että on ihan ok olla olematta täydellinen. Yritän, ja jos en heti onnistu yritän vain uudestaan kunnes onnistun. Toivottavasti hymyillen ja siinä samalla pienistä asioista iloiten.

2 kommenttia:

  1. Millainen helpotuksen huokaus huulilta karkasikaan, millainen rentous valtasi kehon, millainen hyvä olo tulikaan, kun luin tämän!
    Olet aivan oikeassa, senkin fiksu kaunotar, ON AIVAN OK OLLA OLEMATTA TÄYDELLINEN.

    Et ole epätodellinen ilman itsevihaa, olet vain sinä ilman mustaa möykkyä päässäsi sumentamassa näköäsi ja tahraamassa olemustasi. Ja itse jos olisin tehnyt tuon urheilusuorituksesi tuulettaisin sitä varmaan vielä seuraavan viikon! : D Kamalan kauan siitä, kun viimeksi itse kävin lenkillä/tein lihaskuntoa tai pahinta - venyttelin. Mutta en halua uudestaan tuntea pakkoliikunnan tuskaa, sitä hirviötä joka itsestä tulee jos ei jaksakaan tai ehdi tai saa aikaiseksi. Se on niin väsyttävää... Toivottavasti sinulla ei ole sitä mörköä liikuntasi takana?

    Kiitos kommentista ♥
    Ja niin, kyllähän minäkin satutin Veikkaa silloin aiemmin, enkä kuoleman kielissä ole. Kunhan potuttaa ja tuntuu, että ei tästä mitään tule, ei ainakaan nyt kun hän ei virallisesti jaksa. Ärsyttää vaan, suututtaa, haluan... en edes tiedä mitä. :' D

    Älä pelkää syödä, älä pakota itseäsi liikkumaan, älä vihaa itseäsi vaan rakasta,
    koska syytä todellakin olisi. olet ihmeellinen ♥

    (olisi ihana tavata joskus oikeasti!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. (kommenttikenttä ei toimi niin laitan tähän!)

      Kiitos paljon kommentistasi, olet ihana♥
      Ja voi kuinka tulinkaan iloiseksi tästä tekstistä! Toivottavasti muistat nuo oivallukset tulevaisuudessa. On todellakin ok olla olematta täydellinen. Ei kukaan voisikaan olla täydellinen.
      Kumpa kaikki kääntyisi sun kohdalla jo hiukan parempaan suuntaan! Lämpimiä voimahalauksia ensi viikkoon♥ Rakasta itseäsi!

      Poista