tiistai 30. elokuuta 2011

Dead but somehow breathing

Koko elimistö aivan sekaisin. Rakas kroppani, pitääkö sun paskiaisen aina suojautua maailman pahuudelta ruoan avulla??? Mikä selitys se on olevinaan, että luolamiehet oli koko ajan kuolemassa nälkään ja kaikki suuhun mitä löytyy, HÄ? Mikä selitys se yleensäkään on mihinkään, että tarvitset jotain? Nyt siitä maksetaan, koko viikonlopun porsastelusta, vatsa on vieläkin kipeä ja olo huono. Luulen että päästäni kuuluu kohta enää "ding dong viuh viuh". I'm losing it.


Huomenna pitäisi mennä duuniin, hymyillä ja olla pirteä. Hommia on rästissä niin paljon, että itkettää jo valmiiksi. Olisin saanut sairaslomaa loppuviikon, mutta pari päivää poissaoloa oli jo aivan liikaa. Töitäni ei kukaan muu pysty hoitamaan, eivätkä ne tee itse itseään. Vastuu. Joskus tuntuu, etten ole valmis aikuiseksi ja vastuuseen. Silloin kun ei yhtään jaksaisi ja on vain pakko. Breakpointin partaalla näen usein kauhukuvia, joissa istun duunin lattialla ja itken hysteerisesti. Juorut liikkuvat ja olen loppuelämäni työtön ja rahaton ja asun veneen alla.

Tänään en syö mitään. En lihottavia ja väsyttäviä lääkkeitäni enkä ruokaa. Hahaa ! siitä saatte ilkeät sairaalan tädit, enpäs syö kotona!  Millaiset ihmiset yleensäkään menevät sairaanhoitoalalle, kun joillain empatian pieninkin esittäminen on mahdottomuus. "Syömishäiriöisten osasto on sitten ihan muualla, täällä meillä on parempaakin tekemistä kun vahtia potilaiden ruokailua. Sinun kiukuttelusi vie aikaa ja muilta henkiä!". *Flush* posket punaisiksi, häpesin niin paljon että halusin kuolla. Viereisellä sängyllä vanha setä katsoi oudoksuen. Anteeksi, on vain vähän huono olo.

Onneksi nyt vatsa on jo *niin* kipeä, etten edes pysty syömään. Ylemmät voimat, kiitos. Lääkkeet vaihtuivat niihin, jotka vievät nälkää. Pettymys viimeisimmän "dieetin" keskeytymisestä on suuri, häpeä vielä suurempi. Mieliala alkaa silti vähän kohota, kyllä tästä päivästä selvitään. Vihreää teetä, viltti ja lepoa. Jos olo paranee tarpeeksi, ruoskin itseni illalla lenkille. Saldo muuttuu vielä plussasta miinukseen, lupaan!

3 kommenttia:

  1. Ihan kamala tyyppi! Hirveästi sanottu, hitto, voisinpa potkaista sitä tai heittää paistinpannuilla tai jotakin!

    Paljon tsemppiä sulle kuitenkin ♥

    VastaaPoista
  2. Tosi torkeesti sanottu ! Jotkut ei ollenkaan ajattele mita suustaan paastaa...

    VastaaPoista
  3. Miksi ajattelet omaavasi ylimääräistä ?
    Mikset hyväksy itseäsi normaalipainoisena ?
    Miksi pilaat elämääsi ?

    VastaaPoista