tiistai 9. elokuuta 2011

I miss my dreams

En oikein ikinä uskalla toivoa tai haaveilla. Kun kaikki menee putkeen, fiilis on hyvä ja elämä ihanaa, ei tarvita kuin pienin virheliike tai ihan vaan kohtalon kusema ja kaikki sortuu. Pettymys. Katkeruus. Jos jokin tekee sielusta tyhjän ja ihmisestä pelkän onton kuoren, se on katkeruus. Jotkut väittävät sitä kiivaasti realismiksi, mutta tosiasiassa sen on jotain pessimismiäkin pahempaa. Haavoja kaikkein syvimmällä sisimmässä, jotka eivät joillain umpeudu ikinä. Pettymyksiä elämästä, ystävistä, tärkeistä asioista. Haavoja niiltä hetkiltä, kun veitsi on lävistänyt sydämmen.


47,8kg. Eilen en syönyt mitään, tänään heti aamusta olikin pakko syödä pari nektariinia. Muutenkin olen menossa salille illalla, joten pitäisi yrittää uskaltaa syödä jotain muutakin. Pelkään vain, että en pysty vähään, tulee kuitenkin liikaa.

Haluaisin haaveilla. Yritän uskoa, että en ole sellainen ikuisesti epäonnistuva ihmisperse joka ei tee elämässään mitään oikein (Tai kaiken puolittain eikä mitään ikinä koskaan loppuun asti). Että en ole laiska, saamaton ja lihava. Jotain muuta. Edes jotain merkiksi siitä, että johonkin pystyn. Aion näyttää kaikille, jotka ovat ikinä sanoneet ettei musta ole mihinkään. Hitto vie tähän musta on!


Kaikkeen pystyy jos
oikein haluaa.

5 kommenttia:

  1. niimpä. tää postaus tsemppaa mua. laihdut hurjan nopeasti ja sanon vaan et mä uskon JA TIEDÄN.. sun pystyvän vaikka menemään 40kg.. mutta haluatko sä sitä hitto vie ihan tosissas?!?! elämä menee ihan pilalle.. ahdistus kasvaa.. ja mikään ei enää maistu hyvälle :( oon huolissani susta !

    VastaaPoista
  2. Älä ole liian ankara itsellesi jooko? Mutta onnea pienenevistä luvuista, ja paljon, paljon tsemppiä ja voimia jatkoon : ) ♥

    VastaaPoista
  3. On, se on kamalaa. Ja nyt kun odotus on ohi ja toinen alkanut, se on vielä kamalampaa...

    VastaaPoista
  4. Katkeruus on ehkä jotenkin turvallisempaa. Jos luottaa ihmisiin, jotka sitten päätyykin vain satuttamaan loukkaa itsensä vielä pahemmin, kuin jos ei vaan päästä ketään satuttamis etäisyydelle.

    Ja koita haaveilla. Ei ehkä mitään suurta, vaan jotain ihan pientä ja saavutettavissa olevaa. Kun saat sen haaveen toteutettua, uskosi omiin kykyihisi kasvaa :)

    Tsemppiä ja haleja ♥

    VastaaPoista
  5. kiitos kommentista tosi paljon ♥

    VastaaPoista