tiistai 16. elokuuta 2011

Some day, some way I'm gonna make it

En uskaltanyt vielä tänäkään aamuna selvittää painoani. Eilinen meni jo ihan ok, vaikkakin ostin ruisleipää kaupasta pitkästä aikaa. En yleensä stressaa leivän syöntiäni, koska sitä menee noin 4viipaletta kuukaudessa. Kaikki 4 tietysti kerralla eilen... Tänään söin lounaaksi kanasalaattia ja illalla ehkä omenan. En tiedä mikä tämä lounasvillitys nyt on, enhän mä ole lounasta tarvinnut aiemminkaan? Tästä pitää opetella pois. Heti huomenna.


Vähän parempi olo kuin eilen muutenkin. Krooninen väsymys on mukana, obviously, mutta kyllä tästä selvitään. Iltapäivällä salille ja siitä kotiin ja rentoutumaan, kyllä tästä vielä hyvä päivä tulee! Lenkillekin pitäisi mennä, mutta luulen että menee huomiseen. Torstaina jälleen sali, perjantaina lenkki, lauantaina lenkki + sali ja sunnuntaina sali. Pakko saada taas treenauksesta ote, muutoin kaikki paikat alkaa roikkua vielä pahemmin kuin ennen!

Turha postaus, I'm sorry. Toivottavasti kaikilla muilla kauniimmilla menee paremmin!♥

1 kommentti:

  1. Siis hetkonen. Painat nyt 50 kiloa ja tähtäimessäsi on 45? Olisikohan aika vilkaista peiliin ja hyväksyä itsensä sellaisena kuin nyt on? :)Tän hetkinen painoideksisikin on nippanappa normaalipainon alarajoilla.

    Anniina

    VastaaPoista