perjantai 23. syyskuuta 2011

Ne pienet suuret asiat



48,1kg

Pariin päivään ei ole uponnut muuta kuin hedelmä tai puoli per päivä. Tiedän että paino on alhaalla vain siksi, että vatsa on tyhjä, mutta silti olen vielä hyvillä mielin menossa kohti viikonloppua. Uskallan jo toivoa, että kohta se on neljäkymmentäseitsemänpilkkujotain. Ehkä maanantaina.

Joudun menemään illalla vanhempieni luokse ja pelkään että ruoan tuputus alkaa. Siksi en voi syödä mitään ennen sitä, vaikka toivon että onnistun välttämään ruoan sielläkin. Muuten viikonloppu on ohjelman puolesta ihan liian tyhjää täynnä, liikaa aikaa omistettavaksi syömiselle. On vain pakko kehitellä jotain.

Vatsasta kuuluu murinaa pitkästä aikaa, jotenkin se tuntuu lohdulliselta.

2 kommenttia:

  1. moi! löysin sun blogin tänään ja jään seuraamaan. mulla on vaan yksi kysymys: miten jaksat liikkua paikasta toiseen ja pysyä hyvällä mielellä kun syöt noin vähän? itsekin yritän laihduttaa koko ajan mutta musta tulee tosi väsynyt enkä jaksa edes nousta sängystä noin vähällä ruualla :/

    VastaaPoista
  2. Tervetuloa seuraamaan, kiva juttu!:) Ja kysymykseen, niin en yleensä jaksakaan. Jos vähänkin seuraa sivuja taaksepäin, niin saa huomata kuinka mielialat heittelevät positiivisesta negatiiviseen aika pitkälti koko ajan.. Yleensä jaksan vähän ruoalla pari päivää, sitten on pakko syödä enemmän, juurikin jotta jaksan muutakin kuin maata sängyssä! Oikein kunnolla treenatessa on pakko olla syönyt päivällä jotain proteiinipitoista, ja puoli tuntia ennen treeniä vielä jokin hedelmä. Jos on vähän kevyempää (siis matalasykkeellä) lihaskuntoa selviän myös sokeripitoisella hedelmällä sen läpi.

    Jos oikeasti haluaa panostaa treenaamiseen, on pakko syödä kunnolla, mutta valitettavasti panostankin enemmän muuhun, eli laihtumiseen! (tai siis, yritän aika huonolla onnistumistasolla:D)

    Jos ei puhuta treenaamisesta vaan yleisestä touhuamisesta, niin kofeiini kaikissa muodoissaan pitää akkuni virrassa, kaikkea kuluu kahvista kofeiinitabletteihin, energiajuomiin ja light cokikseen.

    Syömättömyys aiheuttaa mielialan laskua, koska aivot pysäyttävän endorfiinien tuotannon kun energiavarastot ovat vähissä (näin olen lukenut, ja itseasiassa ihan uskottavaakin!) mutta itse mahdollisuuksien mukaan yritän ihan väkisin pysyä positiivisena. Ajattelen kivoja asioita, ihmisiä ja hyviä puolia elämästä:)

    Toivottavasti kilometrivastauksesta sai jotain selvää:D

    VastaaPoista