maanantai 26. syyskuuta 2011

Onkohan kytkimessä vikaa kun mennään vain takapakkia?

48,9kg

Voisin esittää yllättynyttä ja ihmetellä että miten tässä näin kävi, mutta tosiasiassa tämä ei ollut mitenkään odottamatonta. Söin eilen kuin normaalit ihmiset ainakin, kaloreita jotain...1500? Aamusta heti aamupalaa, sitten lounasta ja päivällistä ja vielä iltapalaakin. Lisäksi maha ei ole muutenkaan mun kanssa yhteistyöhaluinen. Noh, nyt jaksan vähemmälläkin taas pari päivää, kyllä se siitä lähtee laskemaan:)

Huomatkaa huikea yritys pitää asenne positiivisena!

..Pitää sitä tyhmääkin lasta välillä kehua, muuten loppuu yrittäminen;>

Tänään on aivan uskomaton minuuttiaikataulu, itseasiassa koko viikon tulee olemaan. Mutta hyvähyvä, kiire pitää ajatukset muualla kuin ruoassa ja ikävissä asioissa. Sääli vain että suurin osa ohjelmasta on sellaisia suuressa määrin stressiä aiheuttavia hommia, mutta stressi kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vie nälkää. Tänään siis kuitenkin duunin jälkeen urheilua ja illalla tärskyt parin ystävän kanssa. 

Jos näet tällaisen näyn tuolla kaupungilla, se olen vain minä juoksemassa paikasta toiseen

Tavoitteena on pitää energiasaldo ihan parissa sadassa, saa nähdä miten käy. Yritän pitää supertsempin päällä nyt kaikkina arkipäivinä, eli parissa sadassa per päivä. Pitää vain yrittää pitää palkinto mielessä ja kaikki nämä kamalat vuodet jotka ovat vierineet paremman toivossa. Ei eletä toivossa vaan tehdään ja onnistutaan! Vähäisen ruokasaldon lisäksi haastan itseni liikkumaan tällä viikolla ainakin neljä kertaa.

Uusi ihana syksyinen viikko ja uusi alku, voisi sanoa että melkein pidän maanantai-päivistä. Wish me luck, I wish you luck!


PS. Olisi ihanaa pitää kaikkia lämpimiä neuleita, jos jalkani eivät olisi tällaiset.. _pylväät_. Some day?

1 kommentti:

  1. Usko säkin kauneuteesi enemmän, en usko että jalkasi on mitkään pylväät (tai ainakaan samanveroiset kuin allekirjoittaneen)!
    Kiitos kommentista ja huimasti tsemppiä sullekin, varsinkin tähän kiireviikkoosi ♥

    VastaaPoista