tiistai 27. syyskuuta 2011

Trying to keep the spirit and lose the appetite

-100g

Eilinen vähäinen ruoka ei oikein näy vaa'alla, et fak juu vaan vaakaseni! Söin siis banaanin ja pari luumua.. Salilla väsytti, onneksi en päässyt salilta kotiin vaan menin ystävieni kanssa kahville niin en päässyt kotiin jääkaapin äärelle. Silti, harmittaa ettei se näy missään. Ehkä huomenna.

Tänään juoksen heti töistä harrastelemaan, sieltä taas pää kolmantena jalkana kotiin vartomaan erästä idän ihmettäni. Hih, siis rakkaista rakkain ystäväni tulee kylään pitkästä aikaa♥. Vuokrataan ihan vain leffa, juorutaan, lipitetään teetä ja poltetaan ketjussa tupakkaa. Sydän. Pelkään että iltaan yritetään ujuttaa myös ruokaa, eikä nyt ole oikein edes mitään syytä miksi en voisi syödä. Mitähän minulla olisi tällä kertaa? Vatsa kipeä, huono olo? Jotkut verikokeet aamulla?? Kootut tekosyyt, miksi pääni ei keksi niitä nyt äkkiä lisää ja parempia? Että miksi ystäväni voi kyllä syödä, mutta itse en nyt vaan voi.

Ahdistun aina, kun joku tulee minun kotiini minun alueelleni, vaikka onkin ihanaa saada ystäviä visiitille. Katsomaan liian läheltä omituista toimintaani, sotkuani ja "turvaruokieni" täydentämiä kaappejani. En halua että kukaan huomaa mitään erikoista, en kestä nyt tuomitsevia katseita ja sanoja, tiedän kyllä itsekin. Pakko pitää piilossa tämä on maailmani, arvet ja naarmut ja ruma sielu. Ei sitä oikeasti kukaan kestä eikä halua nähdä.

Yritän piristyä, tämä on kuitenkin viikon paras päivä.



Ruusuja ja rusetteja tiistaihinne, murut!♥

2 kommenttia: