maanantai 12. syyskuuta 2011

Sitä treenimotivaatiota? + ruokasuunnitelma

Voihan pilvinen maanantai! Missä on se lämmin aurinko heijastamassa valoaan kauniiseen ruskaan? Ei täällä ainakaan; vettä sataa, tuulee ja on synkeää. Viime yönä sain unta kokonaiset kolme tuntia ja aamulla olisin maksanut vaikka mitä muutamasta ylimääräisestä tunnista.

NYT en kuitenkaan valita, kitise, keksi tekosyitä ja änkytä vastaan. Duunin jälkeen menen heti salille, siitä sitten kotiin lepäämään. Kävelyllä pitäisi käydä, mutta voi olla että tyydyn kuntopyörään. Kai sekin on jotain? Väsyneenä treenaus ei vissiin ole kovin hedelmällistä, mutta en voi alituiseen lipsua kaikesta.

Mainitsin muuten viimeksi siitä uudesta "dieetistäni", vaikka ei kai se varsinaisesti mikään dieetti edes ole. Syön päivittäin 400g raejuustoa, 150g tonnikalaa ja 200g tomaatteja, kahdessa osassa. Lisäksi sallittua on yksi hedelmä tai lasi tuoremehua päivässä. Lisähedelmä on sallittu, jos käyn lenkillä ja olo ennen sitä on huono, nollaenergialla kuntoilu ei tuo muuta kuin huonon olon eikä mitään tuloksia. Kahvin maitoja en laske, koska kalorimäärät ovat joka tapauksessa arvioita. Yritän pitää itseni mahdollisimman vapaana uusista neurooseista, jotta pysyisin edes vähän lähempänä normaali-ihmisten syömistä.

Harva päivä on vielä kulunut täysin tuon mukaan, esimerkiksi tänään en ehtinyt käydä lounastauolla kaupassa eikä jääkaapissa ollut muuta kuin raejuustoa. Tähän mennessä olen siis syönyt 200g raejuustoa, palan banaania ja mandariinin, ennen salia vielä ainakin puolikas banaani. Lisäksi on kulunut sokeritonta redbullia, kahvia ja vettä. Salin jälkeen sitten se perus 200g raejuustoa, 75g tonnikalaa ja 100g tomaatteja. Aikaisin nukkumaan ja ainakin haaveissani aikaisin huomenaamulla lenkille. Ehkä huomisesta alkaen saan vakiinnutettua tämän, pitääkin käydä illalla vielä kaupassa ettei tämän päiväinen ongelma toistu!

Ja ehkä treenimotivaatio alkaa seuraavista kuvista?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti