tiistai 22. marraskuuta 2011

Just got into the rainy november mood, not ready yet for the christmas carols




En ollut yhtään valmis kellastuviin lehtiin, enkä sen jälkeen sateisiin ja pimeneviin iltoihin, enkä sen jälkeen pikkuhiljaa pakkasen puolelle kääntyviin öihin. Aamulla auton lasit ovat huurussa, sormikkaat ja pipo elinehto, tupakalla kahvikuppi on ennen kaikkea käsien lämmitin. Ihan kuin varkain, olen päässyt mielialani kanssa samalle tasolle tämän pimeän marraskuun kanssa. Pidän siitä. Se on vähän samanlainen kuin minä, välillä rauhallinen, välillä myrskyisä. Ei sitä kiinnosta, pitävätkö muut siitä monien ominaisuuksiensa takia, mutta samalla se on vähän pahoillaan siitä millainen on.

Ja sitten, punaposkiset joululauluja laulavat lapset, ostoskeskusten keskusradioista kuuluvat tekopirteät rimputukset ja lahjahysteria. En pidä siitä. Joulukuu, en pidä sinusta. Siksikään tosiaan, etten halua uhrata vielä ajatustakaan sille lahjapaniikille!

Niin, eli, ehkä, en pidä ahdistuksesta. Kuka pitäisi? Eilen venytin syömistä iltaan asti, jolloin söinkin sitten isokokoisen miehen annoksen. Pian lääkekaapilta alkoikin kuulua rapinaa, sen jälkeen parvekkeelta kolinaa ja sytyttimestä näkyä kipinöitä. Sydämen tykytykset tuntuivat kurkussa, liian monet minuutit ja tunnit. En katsonut kelloa kun hiivin lopulta peiton alle, aamulla heräsin jalat täynnä raapimajälkiä.

Ei tänään. Mitään.

4 kommenttia:

  1. Kiitos paljonpaljon kommentistasi♥ En osaa oikein sanoa mitään. Mutta koitan olla uppoamatta liian syvälle.
    Niin, nimenomaan, me ei luovuteta! Hyvä että tiedät sen, että on tosiaan muutakin elämää kuin tämä. Ei sitä tarvitse ottaa harppauksia, mutta ainakin pienin askelin jos kääntäisi selkäänsä sairaudelle, ja ojentaisi kätensä kohti elämää.
    Joskus tosiaan aika tuntuu menevän liian nopeasti. Mutta kaikesta ahdistuksesta huolimatta, koita jaksaa, sata voimahalausta♥

    VastaaPoista
  2. Ihana teksti! Tai siis alkuosa, kirjoitat niin kauniisti.

    Loppuosaan sanoisin että tsemppiä ja kaikkea parasta sinulle. <3

    VastaaPoista
  3. Mä haluaisin vaan halata sua nyt, rutistaa niin kovaa. Kiitos kommentista, ja kuten sulla silloin, on mullakin nyt sanat hukassa.
    Pidän joulukuusta, mutta vasta sitten kun lahjat on turvallisesti ostettuina laatikoissa. En pidä siitä ressistä, kun pitää miettiä keille kaikille nyt ostaa ja ketä loukkaa jos ei osta ja niin edelleen...
    Halauksia, niin paljon ♥

    VastaaPoista
  4. Kiitos♥ Haleja paljon sullekin, toivottavasti tänään sulla on ollut hyvä olo♥

    VastaaPoista